Over ons

de lot-baits di-liver

Lot-Baits is een onderdeel van Fransekarpers. Met Fransekarpers houden we ons bezig met het aanbieden van visvakanties naar meren met of zonder accommodatie en aan de oevers van de rivier de Lot.

Naast het aanbieden van visvakantie hebben we Lot-Baits (vernoemd uit onze voorliefde voor de rivier de Lot). Met Lot-Baits bieden we aas aan. Bij het aanbieden van het aas is kwaliteit en versheid het belangrijkste uitgangspunt. Nu zeggen vele aasbedrijven dit natuurlijk, maar vele vissers die hun visvakantie bij ons geboekt hebben zijn op stap gegaan met ons aas. Voor ons als aanbieder van visvakanties is het belangrijk dat u goed vangt, we willen immers een langdurige relatie met onze klanten opbouwen en dat ze bij het boeken van een visvakantie eerst bij Fransekarpers gaan kijken en informeren. Inmiddels hebben vele klanten het aas in huis liggen en gebruiken ze dit ook voor sessies kort of lang in Nederland.

Kwaliteit dus, dit doen we niet door zelf te draaien (wat we voor eigen gebruik wel jarenlang gedaan hebben) maar door gebruik te maken van een klein ambachtelijk eensmans bedrijf die alles met betrekking tot de boilies in eigen beheer heeft.

Daarnaast hebben we afspraken gemaakt over het produceren van kleine hoeveelheden. Hierdoor zijn onze voorraden klein, hebben we vaak verse aanvoer waardoor u altijd met vers aas naar de waterkant kan gaan. Daarnaast hebben we in ons team een specialist zitten die door enrom veel ervaring de kwaliteit kan bewaken als geen ander door productkennis, goede smaakpapillen en een reukvermogen waar maar weinig mensen aan kunnen tippen.

Onze verpakkingen zorgen er mede voor dat het aas goed vers blijft (gesealde verpakkingen die hersluitbaar zijn). Vist u niet in één keer een zak leeg, dan is dit geen probleem. Door de hersluitbare verpakkingen blijft u aas lang vers. Ook de hoeveelheid per verpakking is met 2 Kg een mooie hoeveelheid, sommige vissen en voeren het in één keer op, andere doen er wel 3 keer mee.

Gebruikt u veel aas? Ook dat is mogelijk, middels onze buldeals van 50 kg. Verkrijgbaar in meerdere maten en als freezer en ready made. Deze zijn verpakt in zakken van 5 kg zoals wij ze van de producent aangeleverd krijgen.

Kortom, ons aas is uw aandacht meer dan waard.

René de Vries