Boegbeelden

Onze boegbeelden

Ieder boiliemerk heeft een team, mensen die het merk dienen te promoten op sociale media, beurzen en langs de waterkant. Van een teamlid wordt verwacht dat ze altijd met de producten van het merk vissen.

Wij van lot-baits zijn anders en doen het anders, we hebben een scala aan producten, van aas speciaal voor op de grotere wateren tot een mooie freezer bait en een mooi gamma aan end tackle, en toch eisen we niet dat onze boegbeelden altijd vissen met al onze spullen. Natuurlijk is het leuk als ze dat wel doen, maar wij hebben een team van mensen om ons heen die onafhankelijk zijn en dat is de manier waarop we het willen.

We hebben dan ook geen team, we hebben boegbeelden, die ieder op zijn of haar manier zijn steentje bijdraagt voor lot-baits.

Wil je even kennis met ze maken?

René de Vries, eigenaar van Lot-baits en Fransekarpers

René is eigenaar van Lot-baits en Fransekarpers en onderhoud deze websites en is degene waar u contact mee heeft bij een bestelling of het boeken van een visvakantie.

René is dol op de rivier de Lot en vist voornamelijk in Frankrijk op de wateren die Fransekarpers aanbied.

Paul van der zijden is een druk bezet man met een jong gezin met 2 jonge kinderen en een drukke baan. Paul vist dan ook met name korte sessies in het groene hart om voldoende tijd met zijn gezin te kunnen doorbrengen.

Paul is de man achter die enthousiast zorgt voor content op de instagrampagina van lot-baits. Daarnaast wil Paul wel eens zijn drone gebruiken tijdens het vissen om zo leuke beelden uit de lucht te kunnen maken van zijn visstek.

Wij vinden dat iedereen Paul moet volgen op zijn eigen instagram, vandaar hier de link

carp fishing & drones (@paul_vd_zijden) • Instagram photos and videos


Steven Peeters is onze Vlaamse vertegenwoordiger, en ons contact is er al heel lang. Ook Steven heeft een jong gezin met 2 dochters en de kost verdienen voor zijn gezin is dan ook zijn belangrijkste doel.

In zijn vrije tijd is Steven graag langs het water en was hij altijd al een goed ambasadeur voor Fransekarpers (waar hij regelmatig mee op visvakantie gaat) met het aanwezig zijn op sociale media.

Toen de gelegenheid zich voordeed hebben we Steven gelijk gevraagd om voor en met Lot-Baits aan de gang te gaan. Steven heeft zich vooralsnog gespecialiseerd in het vissen met endtackle van Sedo!

Jolanda de Vries mijn maatje, dol op Frankrijk en de rivier de Lot, een meer dan gewaardeerd teamlid die zorgt dat ik de juiste dingen doe, me een spiegeltje voor weet te houden en in onze visvakanties gezellig meevist.

Ze kan rigs knopen wat haar ogen zien en heeft me regelmatig naar huis gevist.

 

Vincent Vankan, woont rechtstreeks aan de rivier de Lot, en we hebben hem aan het vissen gekregen met het aas van Lot-Baits (de basic range). Zijn allereerste karper die hij in zijn leven ving was deze koi, natuurlijk op Lot-baits en uit de rivier.

Gekker kan het natuurlijk niet, en hij deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, vanaf dat moment is hij verkocht aan Lot-Baits en onze man in Frankrijk.

Mijn naam is Jacob Timmer, ben 63 jaar en woon samen met mijn vriendin in het mooie Nieuw Moscou  ( nabij Hoogeveen) We hebben 7 kleinkinderen en we doen dan ook geregeld leuke dingen met hun.

Ben werkzaam in de bouw en hoop dit jaar met vervroegd pensioen te gaan.

Ik vis al meer dan 30 jaar op karper en hoop dit nog lang te mogen doen.

Sinds een aantal jaren vis ik dan ook in Frankrijk en België.

Mijn wens is om nog een keer naar Hongarije te gaan, maar het is wel heel ver om te rijden.

Hou mij ook bezig met Trike ritjes voor gehandicapten, wat ook heel dankbaar werk is om te doen.

Ik ben Mark Olde 36 jaar en woonachtig in de provincie Drenthe en vader van 4 kids (3 boys, 1 girl). Ik kan wel zeggen dat ik stapelgek op deze tak van vissen.

We gaan 2 a 3 keer per jaar naar het buitenland om daar onze hobby uit te oefenen. Laten we het zo zeggen naast mijn familie/gezin staat vissen op nr 2. Soms hoor ik wel eens van vrouwlief dat ik wat te gedreven ben maar ze mogen mij ‘s nachts wakker maken om te gaan.

Ik ga voor een leuke/goede samenwerking.

Hoi, ik ben Devin Olde en ben 7 jaar oud. Ik ben de zoon van Mark (papa). Al sinds de geboorte neemt papa me mee naar de waterkant en vanaf dat moment heb ik het karpervirus te pakken wat ik enorm leuk en gezellig vindt.

Ik ga regelmatig met papa op stap met name naar België en Frankrijk heb ik al een aaantal keren bezocht. In België ving ik mijn eerst karper en gelijk een koi. Ik hoop nog jaren met lot-baits te kunnen vissen en net zo goed te worden als papa!

Veel vis groeten Devin