Onze boegbeelden

Ieder boiliemerk heeft een team, mensen die het merk dienen te promoten op sociale media, beurzen en langs de waterkant. Van een teamlid wordt verwacht dat ze altijd met de producten van het merk vissen.

Wij van lot-baits zijn anders en doen het anders, ons aas is specifiek gericht op groter water, kanalen, rivieren en grote meren. De mensen achter lot-baits vissen ook wel eens op klein(er) water en daar gebruiken ze ander aas dan lot-baits of de lot-baits premium range.

We hebben dan ook geen team, we hebben boegbeelden, indien ze op groter water vissen gebruiken ze het aas van Lot-baits. Ze hoeven geen reclame te maken, nergens voor nodig, het zijn allemaal vrije geesten met een eigen mening en met een eigen visie, Juist daarom zijn ze onze boegbeelden.

Wil je even kennis met ze maken?

 • Ik vis al vele jaren op karper en dan meestal in Frankrijk.

  Het maakt daarbij niet uit of het gaat om rivieren of (stuw)meren of een betaalwater

  Rene

  Eigenaar Fransekarpers en Lot-Baits
 • Deze grote vriendelijke reus uit het hoge noorden van Nederland is een vaste klant op de wateren van Fransekarpers en vist met het aas van Lot-Baits

  Klaas

  Boegbeeld
 • Menno heeft zich vorig jaar vast gebeten in de rivier de Lot waarbij hij telkens gebruik maakte van het aas van Lot-Baits

  Menno

  Boegbeeld
 • Jolanda is dol op de rivier de lot alhoewel ze ook graag vist op de wateren van Fransekarpers met een accommodatie

  Jolanda

  Borgbeeld
 • Vincent woont aan de lot, hij maakt gebruik van het aas van lot-baits

  Vincent

  Boegbeeld
 • Duitse Sindy vangt altijd de grootse vissen en vist met het aas van lot-baits

  Sindy

  Mascootte