Boegbeelden

Onze boegbeelden

Ieder boiliemerk heeft een team, mensen die het merk dienen te promoten op sociale media, beurzen en langs de waterkant. Van een teamlid wordt verwacht dat ze altijd met de producten van het merk vissen.

Wij van lot-baits zijn anders en doen het anders, ons aas is specifiek gericht op groter water, kanalen, rivieren en grote meren. De mensen achter lot-baits vissen ook wel eens op klein(er) water en daar gebruiken ze ander aas dan lot-baits.

We hebben dan ook geen team, we hebben boegbeelden, indien ze op groter water vissen gebruiken ze het aas van Lot-baits. Ze hoeven geen reclame te maken, nergens voor nodig, het zijn allemaal vrije geesten met een eigen mening en met een eigen visie, Juist daarom zijn ze onze boegbeelden.

Wil je even kennis met ze maken?

ReneVictoire2

René

Eigenaar van fransekarpers en lot-baits
René vist al vele jaren op karper en dan meestal in Frankrijk. Hij vist graag op rivieren maar heeft ook ervaring op grote stuwmeren en kleine afgesloten wateren.
cache7

Klaas

Boegbeeld
een groter boegbeeld als Klaas kan je niet tegenkomen. Hij vult makkelijk iedere ruimte met zijn postuur en vrolijkheid. Daarnaast heeft Klaas in een aantal jaren bewezen dat hij kan vissen.
Jolanvictoire1

Jolanda

Boegbeeld
Jolanda is dol op de rivier de lot en zijn omgeving. Ze zou er wel willen wonen en iedere dag achter de vis willen aanhagen.
lot5

Menno

Boegbeeld
Menno is vorig jaar voor het eerst de strijd aangegaan met groter water en heeft zich erin vast gebeten. Doorzettingsvermogen is hem niet vreemd, mooi om hem hier als boegbeeld op te kunnen voeren.
vankoi

Vincent

Boegbeeld
Vincent wooont aan de rivier de Lot en is afgelopen jaar begonnen met het vissen op karper. De eerste karper die hij wist te vangen was deze koi van de rivier. Hij vond het gewoon en wij waren verbluft.
Sindy

Sindy

Mascotte maar geen boegbeeld
Een klein tenger lief meisje die altijd de dikste vissen vangt
Fransekarpers.nl

Fransekarpers.nl

Karper-krant.nl

karper-krant

Aan en om de Lot

aan en om de lot